Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Emmett Cullen jako Robin Hood

Sněhurka a love- Perex


Emmett Cullen jako Robin HoodCo se stane, když Emmetta chytne nápad převléci se za Robina Hooda.

Emmett Cullen jako Robin Hood

 

Nádech výdech chce to klid,

uklidnit se nezuřit!

Co se stalo? Pozdvižení!

Emmett zlobí, novinka to není.

Co provedl tentokrát,

že Alici vylít tlak?

Rozhodl, že si bude hrát,

na bohatýra,

chudým dávat a bohatým brát.

Pořídil si obleček,

rákosově zelený.

K tomu ještě klobouček,

pérem zdobený.

Začal skákat po baráku,

kuší ohrožoval svojí matku.

Do domu se vloupat chtěl,

ale jak to nevěděl!

Nalezl hned řešení

komínem! Dal se do lezení.

Bude jako Santa Klaus,

vykrade svůj vlastní haus.

Neodhadl svojí šíři,

zašprajcnul se v úzké škvíři.

Začal sebou cukati,

cihly začaly lítati.

Pak najednou něco povolilo,

Emma peklo pohltilo.

Padal, letěl prostorem,

až na krbovou zem.

Všechno pokryl šedý mrak,

pokoji se vznášel prach.

Nejhorší stín,

získala Alicina skřín.

Zavyla jak lítý rek,

až se jí i Emmett lek.

Nebojácně se jí postavil,

a pak se po Italsku vypařil.

Alice však pomstychtivá,

s zuřivostí prohlásila

„Jen nemysli si chlapečku,


až vrátíš se dostaneš přes držku!“



Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek Emmett Cullen jako Robin Hood:

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.ei.]smile41[./ei.] [.ei.]smile34[./ei.] [.ei.]smile33[./ei.] [.ei.]smile06[./ei.] [.ei.]smile01[./ei.] [.ei.]smile08[./ei.] [.ei.]smile19[./ei.] [.ei.]smile10[./ei.] [.ei.]smile17[./ei.] [.ei.]smile22[./ei.] [.ei.]smile25[./ei.] [.ei.]smile09[./ei.] [.ei.]smile07[./ei.] [.ei.]smile32[./ei.] [.ei.]smile35[./ei.] [.ei.]smile40[./ei.] [.ei.]smile24[./ei.] [.ei.]smile23[./ei.] [.ei.]smile16[./ei.] [.ei.]smile11[./ei.] [.ei.]smile18[./ei.] [.ei.]smile29[./ei.] [.ei.]smile20[./ei.] [.ei.]smile27[./ei.] [.ei.]smile12[./ei.] [.ei.]smile15[./ei.] [.ei.]smile04[./ei.] [.ei.]smile03[./ei.] [.ei.]smile36[./ei.] [.ei.]smile31[./ei.] [.ei.]smile38[./ei.] [.ei.]smile14[./ei.] [.ei.]smile13[./ei.] [.ei.]smile26[./ei.] [.ei.]smile21[./ei.] [.ei.]smile28[./ei.] [.ei.]smile39[./ei.] [.ei.]smile42[./ei.] [.ei.]smile30[./ei.] [.ei.]smile37[./ei.] [.ei.]smile02[./ei.] [.ei.]smile05[./ei.]


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!