Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Bratříčku

Rob01


BratříčkuMalá Renesmé odjela na výlet a Jacob s obavami očekává, co bude stát v dalším dopise, který od ní dostane.

Je to slabší, ale i tak doufám, že se bude aspoň trošku líbit, SD. :)

 

Nabádám sebe, mysl svou,

aby zanechala mi ve vzpomínce

její něžnou tvář a hebké líce,

které s jejím jménem vždy mi vytanou…

 

Snad vrátí se brzy s pozdravem?

Přemílám si v mysli stále,

zdali také vzpomene si na mne.

Zdali přivítá mne s úsměvem.

 

Ty hebké vlásky úchvatné,

v rukou jako písek jemný,

plují mi mou hrubou dlaní…

Snad i tak to zůstane…

 

Už chci ji zpět

a nikam pustit vícekrát,

vím, že o její bezpečí nemusím se strachovat,

avšak to ona, to ten květ…

 

Toužím zahlédnout aspoň náznak dospělosti,

jen posunek, že nemyslí to tak,

jako celou dobu zdá se, však,

překročit ovšem nemohu stanovenou, tlustou čáru cti.

 

Pořád, stále, nepřestávám se bát…

 

Je geniální, už umí bez problému psát,

proto čekám na další novou zprávu,

která mi poví víc, třeba o tom jejím daru,

ale bojím se, co v dopise by mohlo stát…

 

Snad nebude to takové jako minule,

kdy byl jsem zklamán,

co v mysli marně pátrám,

já stále hledím ven. Doufaje…

 

Vidím však pouze chvějící se větvičku

nad schránkou poštovní.

Snad dopisem zas mi nepoví:

„Ahoj, jak se máš, můj milý bratříčku…“




Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek Bratříčku:

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.ei.]smile41[./ei.] [.ei.]smile34[./ei.] [.ei.]smile33[./ei.] [.ei.]smile06[./ei.] [.ei.]smile01[./ei.] [.ei.]smile08[./ei.] [.ei.]smile19[./ei.] [.ei.]smile10[./ei.] [.ei.]smile17[./ei.] [.ei.]smile22[./ei.] [.ei.]smile25[./ei.] [.ei.]smile09[./ei.] [.ei.]smile07[./ei.] [.ei.]smile32[./ei.] [.ei.]smile35[./ei.] [.ei.]smile40[./ei.] [.ei.]smile24[./ei.] [.ei.]smile23[./ei.] [.ei.]smile16[./ei.] [.ei.]smile11[./ei.] [.ei.]smile18[./ei.] [.ei.]smile29[./ei.] [.ei.]smile20[./ei.] [.ei.]smile27[./ei.] [.ei.]smile12[./ei.] [.ei.]smile15[./ei.] [.ei.]smile04[./ei.] [.ei.]smile03[./ei.] [.ei.]smile36[./ei.] [.ei.]smile31[./ei.] [.ei.]smile38[./ei.] [.ei.]smile14[./ei.] [.ei.]smile13[./ei.] [.ei.]smile26[./ei.] [.ei.]smile21[./ei.] [.ei.]smile28[./ei.] [.ei.]smile39[./ei.] [.ei.]smile42[./ei.] [.ei.]smile30[./ei.] [.ei.]smile37[./ei.] [.ei.]smile02[./ei.] [.ei.]smile05[./ei.]


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!