Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Šílenství

2563


ŠílenstvíTaková krátká básnička...

Slíbil, že to bude jako by nikdy neexistoval,

ve své namyšlenosti část ze sebe u ní v pokoji schoval.

Podlaha v pokoji skryla tajemství,

jí však ze žalu jímá šílenství.

Odešel, nechal ji, prý že jí nechce,

netušil, co sebou si všechno vezme.

Bella se změnila, život v ní není,

Jakob jí nepomohl, ve vlka se mění.

Pak jednoho dne hrozná věc se stala,

ta dívka se velice rozestonala.

Co se dá dělat? Pomoc jí není,

její stav se ze dne na den mění.

Naposledy zkroutí se rty v úsměvu,

„Edwarde,“ jenže pak konec už je tu.

Trvalo to krátce a smrt si jí vzala,

tvá osobnost vše zosnovala!

Přátelé skládají memento, a Charlie brečí,

Jakob je vzteklý, na všechny ječí,

„Nechte si pro sebe ty smutný řeči.“

Každý teď raději mlčí.

Rakev se spouští, konec se blíží,

poslední „sbohem,“ se vzduchem šíří.

Podezřívavě všichni na sebe hledí,

kdo že je viník? On tady není…



Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek Šílenství:

 1
1. Katerina
17.07.2011 [17:05]

Emoticon Emoticon Emoticon Emoticon

 1

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.ei.]smile41[./ei.] [.ei.]smile34[./ei.] [.ei.]smile33[./ei.] [.ei.]smile06[./ei.] [.ei.]smile01[./ei.] [.ei.]smile08[./ei.] [.ei.]smile19[./ei.] [.ei.]smile10[./ei.] [.ei.]smile17[./ei.] [.ei.]smile22[./ei.] [.ei.]smile25[./ei.] [.ei.]smile09[./ei.] [.ei.]smile07[./ei.] [.ei.]smile32[./ei.] [.ei.]smile35[./ei.] [.ei.]smile40[./ei.] [.ei.]smile24[./ei.] [.ei.]smile23[./ei.] [.ei.]smile16[./ei.] [.ei.]smile11[./ei.] [.ei.]smile18[./ei.] [.ei.]smile29[./ei.] [.ei.]smile20[./ei.] [.ei.]smile27[./ei.] [.ei.]smile12[./ei.] [.ei.]smile15[./ei.] [.ei.]smile04[./ei.] [.ei.]smile03[./ei.] [.ei.]smile36[./ei.] [.ei.]smile31[./ei.] [.ei.]smile38[./ei.] [.ei.]smile14[./ei.] [.ei.]smile13[./ei.] [.ei.]smile26[./ei.] [.ei.]smile21[./ei.] [.ei.]smile28[./ei.] [.ei.]smile39[./ei.] [.ei.]smile42[./ei.] [.ei.]smile30[./ei.] [.ei.]smile37[./ei.] [.ei.]smile02[./ei.] [.ei.]smile05[./ei.]


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!