Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Mesačný tieň

Edi


Mesačný tieňBella nie je to krehké dievča, ktoré poznáme z románu Meyerovej. V tejto básni je z nej poloupírka, lovkyňa nebezpečných beštií a upírov. Prajem príjemné čítanie.

 

Slnko sa skláňa, klesá za obzor,

tma pohlcuje všetko navôkol.

Tiene sa vystierajú, naťuhujú prsty,

svet sa skrýva za závoj hustý.

Len mesiac prežaruje temnotu,

a spolu s ním i ja som tu.

 

Už cítim večerný chlad, vietor vonia nocou,

napájam sa jej zvláštnou šteklivou mocou.

Čakanie sa končí, už počujem kroky,

áno, zozadu to skúšali mnohí...

 

Ešte chvíľu počkám, zrazu miznem v tme,

monštrum je odrazu pekne zmätené.

Odrazu ma nevidieť, ani nepočuť.

Zisťuje akú má strach chuť.

Nevadí že je moju vôňu cítiť,

odkiaľ prichádza nemá šancu zistiť.

 

Zbrane mám v rukách, znenazdanie útočím,

pár krát sa zaháňam, pár krát odskočím.

Krátky súboj končí mojim víťazstvom.

môj úsmev zažiari v svetle mesačnom.

Poslala som jaštera do večných lovíšť,

nik bezbranný už nebude jeho korisť.

 

Nech si žijú, kde sú doma, tam im patrí zem,

ale keď sa kradnú k ľuďom, ja ich zabijem.

Že nemajú inú možnosť? Nech lovia zvieratá.

Väčšine z nich aj tak nechýba hmotná potrava.

Právo na život ja tvorom bájnym brať nechcem,

no na človeka nemá nárok žiadna z tých šeliem. 

 

Nemali právo dotknúť sa mojej matky,

nemali právo spôsobiť tie jatky,

nemali právo pripustiť tú vraždu,

pripraviť prírode takú krutú zradu,

nemali právo splodiť toho netvora,

mňa - dcéru ľudskej ženy a upíra.

 

 



Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek Mesačný tieň:

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.ei.]smile41[./ei.] [.ei.]smile34[./ei.] [.ei.]smile33[./ei.] [.ei.]smile06[./ei.] [.ei.]smile01[./ei.] [.ei.]smile08[./ei.] [.ei.]smile19[./ei.] [.ei.]smile10[./ei.] [.ei.]smile17[./ei.] [.ei.]smile22[./ei.] [.ei.]smile25[./ei.] [.ei.]smile09[./ei.] [.ei.]smile07[./ei.] [.ei.]smile32[./ei.] [.ei.]smile35[./ei.] [.ei.]smile40[./ei.] [.ei.]smile24[./ei.] [.ei.]smile23[./ei.] [.ei.]smile16[./ei.] [.ei.]smile11[./ei.] [.ei.]smile18[./ei.] [.ei.]smile29[./ei.] [.ei.]smile20[./ei.] [.ei.]smile27[./ei.] [.ei.]smile12[./ei.] [.ei.]smile15[./ei.] [.ei.]smile04[./ei.] [.ei.]smile03[./ei.] [.ei.]smile36[./ei.] [.ei.]smile31[./ei.] [.ei.]smile38[./ei.] [.ei.]smile14[./ei.] [.ei.]smile13[./ei.] [.ei.]smile26[./ei.] [.ei.]smile21[./ei.] [.ei.]smile28[./ei.] [.ei.]smile39[./ei.] [.ei.]smile42[./ei.] [.ei.]smile30[./ei.] [.ei.]smile37[./ei.] [.ei.]smile02[./ei.] [.ei.]smile05[./ei.]


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!