Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie

jane


 

Seth a Annie

Seth a AnnieMalá poezie o tom, jak se Seth otiskne do Annie. Příjemné čtení přeje Sweetness.

 

Jediný pohled

Jacobovy pocity o úmrtí Belly a poté první setkání s maličkou Renesmé. Přeji pěkné počtení! BellaNess

 

A byla svatba...

A byla svatba...Poezie, rozbřesk a svatba Edwarda s Bellou. Přeji přijemné čtení...

 

Purest Esmé

Purest EsméNešťastnou náhodou prišiel jeden člen rodiny Cullenovcov o život v bitke s Volturiovcami. Esmé vám prezradí o koho išlo a čo cítila. Príjemné čítanie NVC. :)

 

Dvě říkačky na téma

Dvě říkačky na témaKdysi napsané a dnes znovu objevené. Nikdy nemělo dojít ke zveřejnění, ale když jsou ty Vánoce...

První říkačka je o Renesmé a druhá o tom, kvůli kterému jsme tomu většinou propadaly.

ŠŤASTNÉ A VESELÉ!

 

Nová naděje

Nová nadějeEdwardova bitva, když poprvé uviděl Bellu. Dá šanci lásce? Nebo uteče dříve, než ji pozná?

 

Lov na upíry podle vlkodlaků

Lov na upíry podle vlkodlakůJedna z ne moc povedených básniček. Jak dopadl lov na upíry?

 

Těžká volba pro Bellu

Těžká volba pro BelluBella, Zatmění a jedna těžká volba. Můj třetí pokus o poezii. Přeji příjemné čtení a samozřejmě prosím o komentář. Chloe. :-D

 

Svíčka, která zhasíná

Svíčka, která zhasínáZní to docela i romanticky, když se kráska vrhá do náruče netvora. Ale co když je ta kráska bezbranná Leah, která se poddává smutku, beznaději a temnému zlu?

Příjemné čtení,

*A.99*

 

Wreck of feelings

Wreck of feelingsRadost a smutek obyčejného dne protkané štěstím, otupělostí, láskou a zoufalostí. A pak? Konec...

Všechno to jsou pocity, které normální člověk najednou nemůže cítit. Mladá Isabella ale ano. Je to dobře nebo špatně?

Příjemné čtení,

*A.99*

« Předchozí   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 ... 110   Další »


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!